Φώναζε «άσε με, άσε με» – Η περιγραφή της χήρας του ξυλουργού για τη δολοφονία του από την 39χρονη στη Χαλκίδα

Το σκηνικό της δολοφονίας του 43χρονου ξυλουργού από την 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη μέση του δρόμου στη Χαλκίδα περιέγραψε η σύζυγός του.


«Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με! Άσε με! Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση» ανάφερε η χήρα του 43χρονου ξυλουργού.

«Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας» είπε στον Alpha η γυναίκα για να προσθέσει τα εξής: «Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει ότι ενοχλούταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Τέλη του ’21. Μου είπε ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν μπερδεμένο, σαν να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο… Εγώ δεν είχα δει κανένα μήνυμα. Είχε τύχει να έρχεται στο σπίτι και να μου λέει: Πάλι με πήρε τηλέφωνο. Και μου λέει να τη! Και έβλεπα την κλήση. Του έλεγα μην απαντάς. Το συζητήσαμε και βρήκαμε ότι, δεδομένου ότι είχαν μια ιστορία φιλίας (το θύμα με τον σύζυγο της 39χρονης), το καλύτερο θα ήταν σε πρώτη φάση να βασίσουν τη λύση στη φιλία τους. Αυτό που νιώσαμε ήταν τοξικότητα. Μετά δεν μας ενοχλούσε. Αν γινόταν οτιδήποτε ο Σάκης θα μου το έλεγε».


«Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία»

Η γυναίκα περιγράφει τη στιγμή που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη της: «Ήταν μία μέρα σαν τις άλλες. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε, ήταν το Σάββατο μετά τη γιορτή μας. Θα έρχονταν οι φίλοι μας και εγώ είχα ξεκινήσει να καθαρίζω και να ετοιμάζω το σπίτι για τη γιορτή. Μου άφησε χρήματα στο τραπέζι, αγκαλιά, φιλί και βγαίνει από την πόρτα. Συνήθιζα να βγαίνω στο μπαλκόνι όταν έφευγε. Πήγε προς το αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα και βλέπω την πόρτα να κλείνει. Σε δευτερόλεπτα βλέπω να μισονανοίγει… Και να ανοίγει μετά τέρμα (την πόρτα). Τον βλέπω να βγαίνει. Έκανε κινήσεις με τα χέρια του. Δεν κατάλαβα την πρώτη στιγμή. Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με! Άσε με! Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση».


«Δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει. Τρέχω κάτω! Τρέχω κάτω! Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία. Δε θα ήθελα να πω παραπάνω για όσα αντίκρισα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας… Δεν την αναγνώρισα. Οι αστυνομικοί με κράτησαν μακριά. Ούτε όταν έκανε όπισθεν το περιπολικό μπροστά μου. Προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είσαι εσύ και τι έγινε; Γιατί; Γιατί; Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση με αυτό που είδαν τα μάτια μου και βίωσα στο πετσί μου».


«Όταν ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της και ήταν σα να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Λέω: Υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση. Είχε εμμονή προφανώς…».

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει με τους ισχυρισμούς της οικογένειας της 39χρονης περί βιασμού, η χήρα του θύματος λέει με νόημα: «Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά».

«Ήταν έξω καρδιά. Καλαμπουριτζής, με το γέλιο, το πείραγμα, το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί του. Για μένα ο Σάκης δεν έχει φύγει. Εγώ θα τον έχω μαζί μου μια ζωή και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί» λέει για τον σύζυγό της.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *