Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 12 ετών επιβλήθηκε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του – Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Με ποινή φυλάκισης 12 μηνών τιμωρήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.


Στον κατηγορούμενο δημοσιογράφο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για την παθούσα, δημοσιογράφο μη προσέγγισης και επικοινωνίας με οποιοδήποτε τρόπο (φυσικά, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά), μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

Το σοκαριστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε την Τρίτη (25/6) έπειτα από καταγγελία της γυναίκας στην Αστυνομία. Η σύντροφος του δημοσιογράφου φέρεται να χτυπήθηκε με άγριο και βάναυσο τρόπο και υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο.

Η νεαρή μετέβη στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, με εμφανή τα χτυπήματα, αλλά κυρίως ράκος ψυχολογικά. Η κοπέλα περιέγραψε όσα της συνέβησαν με εμφανή ταραχή και, για τα χτυπήματα της, είχε και βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν.


Η γυναίκα πήγε σε νοσοκομείο και από εκεί, έχοντας λάβει βεβαίωση για τα τραύματά της μετέβη στο τμήμα και υπέβαλε μήνυση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *