Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τα σενάρια για το πως παρέσυρε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης #Μεσολόγγι #Εξαφάνιση31χρονου

 

Σε εξέλιξη παραμένει στο Μεσολόγγι το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.


Όλες οι υποψίες έχουν πέσει η στιγμή στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει συλληφθεί και απολογείται την Δευτέρα (22.01.24). Ο ύποπτος, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν «σπάει» με τίποτα και αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλου ατόμου, εκτός του 50χρονου κρεοπώλη.

«Δεν αποκλείεται η εμπλοκή κι άλλου ατόμου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο Live News νωρίτερα την Παρασκευή (19.01.24).

«Η έρευνα δεν σταματάει εδώ, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την εμπλοκή άλλων ανθρώπων. Θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε ό,τι στοιχείο βρίσκουμε για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε η ίδια.


Μάλιστα, η κ. Δημογλίδου τόνισε ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί το κίνητρο, ενώ τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία δείχνουν ότι δόθηκε κάποιο ραντεβού ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη, αλλά όχι για κυνήγι.


Όπως μετέδωσε το Live News, δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει τη μοιραία νύχτα, παρασέρνοντάς τον σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Πληροφορίες του Live News λένε ότι οι αναζητήσεις που έκανε ο 31χρονος μία μέρα πριν την εξαφάνισή του είχαν να κάνουν με χαμένους θησαυρούς.

Συγκεκριμένα, αναζητούσε στο διαδίκτυο από το κινητό του τηλέφωνο: «πως βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς», «τι σημάδια βλέπουμε».

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *