Ερμού: Σοκαριστική επίθεση σε νεαρή γυναίκα στην καρδιά της Αθήνας:  Αφγανός της έριξε μπουνιά και η κοπέλα λιποθύμησε

Ένα σοκαριστικό συμβάν έγινε χθες (21.5.2024) στην Ερμού, στην καρδιά της Αθήνας.


Όλα έγιναν το μεσημέρι. Η κοπέλα ήταν μαζί με την παρέα της στην οδό Ερμού. Ξαφνικά ένας άνδρας επιτέθηκε από το πουθενά στη νεαρή γυναίκα και της έριξε μια μπουνιά στο πρόσωπο.

Η κοπέλα πέρα από τον πόνο, σοκαρίστηκε, έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε. Ένας πλανόδιος λατερνατζής και υπάλληλοι από τα διπλανά μαγαζιά έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και από τις περιγραφές των μαρτύρων εντόπισαν γρήγορα τον άνδρα που έκανε την επίθεση.

Πρόκειται για έναν νεαρό από το Αφγανιστάν, που κρατήθηκε στο τμήμα και σήμερα (22/5/24) μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, στο Δαφνί. Ήταν στη χώρα μας από το 2016.


«Αυτός το είχε ξανακάνει, πιο κάτω, πριν 4 – 5 μήνες. Ο ίδιος… Κάτω στην εκκλησία (στην Ερμού) πάλι έκανε το ίδιο συμβάν. Πάλι είχε χτυπήσει. Τον έπιασαν, δεν έφερε αντίσταση. Τον έπιασαν και μετά από μια μέρα – δύο, τον είδα πάλι εγώ έξω» είπε στο TLIVE ο λατερνατζής που ήταν παρών στο περιστατικό με την κοπέλα.


Η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση κλήθηκε και αναγνώρισε τον 24χρονο δράστη, ωστόσο δε θέλησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του.

Να υπενθυμίσουμε ότι 2,5 μήνες πριν ένας αλλοδαπός είχε επιτεθεί σε άλλη νεαρή γυναίκα στην Ερμού και την είχε μαχαιρώσει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *