Επίθεση Παύλου Μαρινάκη στην Έλενα Αρκίτα για την ανάρτησή της

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του το πρωί στο Action24 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με σκληρή γλώσσα στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την σύζυγο του πρωθυπουργού κάνοντας λόγο για χυδαιότητες.


«Υπάρχει η πολιτική αντιπαράθεση… υπάρχει η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με σφοδρές κατηγορίες και υπάρχει και η απογείωση της χυδαιότητες που είναι οι προσωπικές υποθέσεις. Είναι όταν αυτές οι επιθέσεις είναι εναντίον της συζύγου του πρωθυπουργού. Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα είναι ανατριχιαστική. Δεν είναι απλά ψέματα. Είναι πράγματα που δεν έχουν απασχολήσει καμία διαδικασία», τόνισε μιλώντας στο Action24 ο Παύλος Μαρινάκης.

Και συνέχισε: «δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτύου. Δεν υπάρχει περίπτωση οτιδήποτε απειλεί το πολίτευμα να πέσει κάτω. Δεν μπορεί κάποιοι κρυπτόμενοι να σπιλώνουν ανθρώπους. Γνωρίζουν ότι αυτή η αρένα είναι επικίνδυνη. Η κ. Ακρίτα έκανε χυδαία συρραφή αναρτήσεων από συγκεκριμένα κέντρα που είναι στο διαδίκτυο και επιτίθενται στη ΝΔ.

Είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει όλη η νομική διαδικασία», σημείωσε. «Πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο σε αυτόν τον βούρκο. Αν δεν είχαμε το παράδειγμα του 2012-2015 2015-2019 και είδαμε που οδήγησε αυτός ο βούρκος».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *