Επεισόδια στου Ρέντη: Στον εντοπισμό του «καθοδηγητή» στρέφονται οι έρευνες – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του «καθοδηγητή» και όσων συμμετείχαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη, την ώρα που μάχη συνεχίζει να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΕΛΑΣ προχωρά σε προσαγωγές οργανωμένων οπαδών, σεσημασμένων για οπαδική βία, με στόχο να αντλήσει πληροφορίες, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, προσκόμισαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου λίστα με τα ονόματα 200 χούλιγκανς από όλες τις ομάδες.

Κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού – Ακρωτηρίασαν το αριστερό του πόδι

Στον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρότατα από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί.

Ο άνδρας βρίσκεται σε καταστολή, υποστηρίζεται αναπνευστικά και αιμοδυναμικά, ενώ οι γιατροί προχώρησαν και στην εξωνευρική αιμοκάθαρση του αστυνομικού επειδή υπάρχουν επιπλοκές στα ζωτικά του όργανα.


Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε στα επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης έξω από το γήπεδο του Ρέντη με ναυτική φωτοβολίδα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *