Επεισόδια στου Ρέντη: Στο «μικροσκόπιο» των ερευνών μάνατζερ τράπερ και ο αδερφός του 18χρονου – Εντοπίστηκε DNA του 16χρονου

Επεκτείνονται οι έρευνες για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.


Πυρίτιδα στα χέρια δυο ακόμα ατόμων βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, βάζοντας τους στο μικροσκόπιο των αρχών. Πρόκειται για τον 16χρονο αδερφό του 18χρονου προφυλακισμένου για την εκτόξευση της φωτοβολίδας προς τον αστυνομικό και τον μάνατζερ ενός γνωστού τράπερ.

Τα αποτυπώματα και το dna του αδελφού του 18χρονου επιβεβαίωσαν κρατούσε τουλάχιστον μία από τις φωτοβολίδες που χρησιμοποιήθηκαν τη νύχτα των επεισοδίων. Επίσης, θετικό ήταν και το τεστ πυρίτιδας που του έγινε.

Παράλληλα, στο «κάδρο» έχει μπει και ένας 26χρονος μάνατζερ γνωστού τράπερ, οργανωμένος οπαδός από τα Δυτικά Προάστια, στα χέρια του οποίου εντοπίστηκε επίσης πυρίτιδα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι δεν υπήρχε μόνο ένας καθοδηγητής.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Αστυνομία δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε συλλήψεις, θα ενημερώσει σχετικά την εποπτεύουσα εισαγγελική Αρχή και αναμένεται τα εντάλματα να εκδοθούν σε φάση μεγαλύτερης ολοκλήρωσης της προανακριτικής διαδικασίας, ώστε να έχουν προκύψει και ρόλοι των εμπλεκομένων με τα γεγονότα.


Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και έχει ομολογήσει ότι έριξε τη φωτοβολίδα που τραυμάτισε πολύ σοβαρά, τον αστυνομικό στου Ρέντη. Ο νεαρός, φέρεται να υποστήριξε στην ανακρίτρια, ότι δεν ήθελε να τραυματίσει κάποιον, ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως και άλλα άτομα, έριχναν φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών, ενώ το αίτημά του, να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, δεν έγινε δεκτό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *