Επεισόδια στου Ρέντη: Δεύτερο χειρουργείο για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε και δίνει μάχη για τη ζωή – Φόβοι των γιατρών για σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας

 

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ρίψη φωτοβολίδας στα άγρια επεισόδια που έγιναν χθες (7.12.2023) στου Ρέντη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός αναμένεται να υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο. Ο 31χρονος δίνει μάχη για τη ζωή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ οι γιατροί εκφράζουν φόβους για σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας.


Ο 31χρονος αστυνομικός δέχτηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό το βράδυ της Πέμπτης στα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη και η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή.

Ο αστυνομικός αναμένεται να υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στου Ρέντη. Οι γιατροί εκτιμούν πως αν τα καταφέρει και κρατηθεί στη ζωή, θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας.

Ο 31χρονος αστυνομικός έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και υπηρετεί στην 535 διμοιρία. Είναι παντρεμένος, δίχως παιδιά, και η γυναίκα του μεταβαίνει τώρα στην Αθήνα από την Κω, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αστυνομικός που έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά, ενώ αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.


Την ίδια ώρα, εντείνονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών. Η ΕΛΑΣ στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για δολοφονική επίθεση εις βάρος του αστυνομικού, τονίζοντας ότι τραυματίστηκε από άτομα που βγήκαν από το γήπεδο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ. Επισημαίνει επίσης ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες βρίσκονται οι δράστες της επίθεσης.


Μέχρι στιγμής από το χώρο του γηπέδου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ρουχισμός (μπλούζες, μπουφάν, κουκούλες τύπου full face), υπολείμματα αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αναδιπλούμενος σουγιάς, υπολείμματα από καμένα ρούχα, κροτίδες και φωτοβολίδες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τις κάμερες ασφαλείας στο γήπεδο και στη γύρω περιοχή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *