Εκτέλεση στη Μάνδρα: Πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου – Στο «μικροσκόπιο» υλικό από κάμερες ασφαλείας

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει άγνωστοι το απόγευμα της Τετάρτης στον 59χρονο επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά στη Μάνδρα Αττικής.


Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες «γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο 59χρονος επιχειρηματίας, ενώ στη συνέχεια το πυρπόλησαν. Το έγκλημα σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του θύματος, ενώ όταν έφτασαν οι δυνάμεις της αστυνομίας το αυτοκίνητο είχε παραδοθεί στις φλόγες και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση.

Στο καμένο όχημα βρέθηκε η σορός του 59χρονου επιχειρηματία, αλλά και ένα καλάσνικοφ, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα από τα σενάρια τα οποία εξετάζεται είναι ότι οι δράστες, τουλάχιστον δύο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έφτασαν εδώ με μία μοτοσικλέτα και διέφυγαν με αυτή, ενώ ενδεχομένως να υπήρξε υποστήριξη και από ένα ΙΧ αυτοκίνητο, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία, υπήρξε ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο κινούταν ύποπτα στην περιοχή.

Οι Αρχές αναζητούν τους δράστες και τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης του 59χρονου επιχειρηματία στην περιοχή Αγία Αικατερίνη, στρέφοντας τις έρευνες τους κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος.


Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι εκτελεστές πριν και μετά την ενέδρα στον 59χρονο επιχειρηματία, ενώ ξεσκονίζουν και υλικό από κάμερα ασφαλείας. Εξετάζονται παράλληλα μαρτυρίες από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *