Είχε ζητήσει περιπολικό για να πάει σπίτι της η 28χρονη πριν τη δολοφονία της από τον 39χρονο

Δραματικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) σε απόσταση μερικών μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Εκεί όπου ο 39χρονος πρώην σύντροφος 28χρονος την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.


Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα, η οποία το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα καταγγέλοντας βιασμό και ξυλοδαρμό από τον εδώ και μερικές ώρες δολοφόνο της, πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4) με έναν φίλο της, Αυτόν του οποίου, η κατάθεση του οποίου θα ρίξει περισσότερο φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Εκεί δεν υπέβαλε μήνυση αλλά φέρεται μεταξύ άλλων να είπε «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας ζητώντας περιπολικό για να την πάει σπίτι της. Η απάντηση όμως που πήρε σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα αστυνομικός είναι ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό και γι’ αυτό τους πρότεινε να καλέσουν το 100.

Η ίδια αστυνομικός φέρεται να είχε πει ότι η 28χρονη της απάντησε ότι θα καλέσει η ίδια με τον φίλο της το 100 φεύγοντας από το ΑΤ. Όταν όμως βγήκε από το αστυνομικό τμήμα και ενώ κατά πληροφορίες είχε καλέσει το 100, δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον πρώην σύντροφό της που την προσέγγισε με μηχανάκι και την κυνήγησε με την τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης να έχει ακούσει ό,τι συνέβη έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Δεδομένου του γεγονότος ότι το έγκλημα σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, πέραν της έρευνας για το φονικό, διεξάγεται έρευνα και για το τι προηγήθηκε μέσα στο ΑΤ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *