Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο των ερευνών για τη δολοφονία του Μπάμπη το τετράδιο με τα ονόματα όσων του χρωστούσαν χρήματα

 

Οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι έχουν στραφεί και στο τετράδιο που είχε ο άτυχος 31χρονος και στα οποίο υπάρχουν τα ονόματα όσων του χρωστούσαν χρήματα.


Οι αρχές ερευνούν τα ονόματα για να διαπιστώσουν αν κάποιο άτομο ή άτομα από το τετράδιο είχαν εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

Ο άτυχος Μπάμπης Κούτσικος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση από δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και η σορός του βρέθηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στο Μεσολόγγι. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα συγκεκριμένου τύπου όπλα χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος εφημερίδα «Πελοπόννησος», προχώρησε σε μία αποκάλυψη στο LIVE NEWS και όπως είπε, ο 31χρονος ίσως να δάνειζε χρήματα όχι μόνο δικά του, αλλά και άλλων ατόμων.

Μέσα στα ονόματα υπάρχουν φίλοι ή γνωστοί του Μπάμπη που κατά το παρελθόν έχει προκύψει πως είχαν εμπλοκή σε ιστορίες χρυσοθηρίας. Αυτό που ισχύει είναι πως το βασικό σενάριο της αστυνομίας είναι να διασυνδέσουν τη διαδρομή από το σπίτι του κρεοπώλη μέχρι τον βάλτο.


Ο Μπάμπης είχε βάλει προθεσμία για την επιστροφή των χρημάτων και ο κρεοπώλης επειδή δεν τα είχε, του έκανε κάποια δελεαστική προσφορά άλλου τύπου, ωστόσο ο Μπάμπης ήταν δύσπιστος και γι’ αυτό έκανε την αναζήτηση στο Ίντερνετ για τις λίρες. Και γι’ αυτό πήρε και την καραμπίνα μαζί του.


Επιπλέον, όπως είπε ο δημοσιογράφος δύο από τα τέσσερα ονόματα εξετάζονται εξονυχιστικά.
Καλλιακμάνης: Στην τσέπη του Μπάμπη ίδια φυσίγγια με αυτό στον τόπο του εγκλήματος

Για τα νεότερα της έρευνας για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι μίλησε στο Live News ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής.

«Εκτός από την τάπα, βρέθηκε και το φυσίγγι που μάλλον ρίχτηκε από κάποιο όπλο για να σκοτώσει τον Μπάμπη. Επίσης, στην τσέπη του Μπάμπη βρέθηκαν κι άλλα φυσίγγια» κι αποκάλυψε ο ο κ. Καλλιακμάνης στο Live News «τα φυσίγγια που βρέθηκαν στην τσέπη του Μπάμπη είναι το ίδιο φυσίγγι που βρέθηκε άδειο». Και συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής: «Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί η καραμπίνα του Μπάμπη, γιατί αν αυτό το φυσίγγι δεν ρίχτηκε από τα 2 όπλα του κρεοπώλη, αυτό πάει να πει ότι ρίχτηκε από το όπλο του Μπάμπη ή από κάποιο τρίτο όπλο».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *