Έγκλημα στη Χαλκίδα: Την Τετάρτη θα απολογηθεί η 38χρονη που έσφαξε 43χρονο μέσα σε δρόμο – Ζήτησε και πήρε προθεσμία #Χαλκίδα #ΈγκλημαΣτηΧαλκίδα

 

Η 38χρονο που δολοφόνησε το Σάββατο (21.1.2024) με άγριο τρόπο 43χρονο στη Χαλκίδα πήρε προθεσμία και έτσι θα απολογηθεί τελικά την Τετάρτη.


Η 38χρονη που βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή σήμερα το πρωίγια τη στυγερή δολοφονία στη Χαλκίδα, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

«Δεν ήταν σε καλή κατάσταση να μιλήσει, προσπαθεί να ηρεμήσει, να βάλει τη σκέψη της σε μία σειρά, για να μπορέσει να μιλήσει», ανέφερε ο δικηγόρος της 38χρονης.

«Πραγματικά, κι εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε πως ένας τόσο ήσυχος άνθρωπος, με δύο ανήλικα παιδιά, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, προέβη σε αυτή την πράξη. Μόνο η ίδια ξέρει και περιμένουμε να μας το πει. Το τελευταίο τρίμηνο παρακολουθείται από ψυχίατρο», τόνισε.

«Ο σύζυγος της είναι σοκαρισμένος, γιατί δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα στο παρελθόν. Τη στηρίζει και περιμένουμε», κατέληξε.


Η 38χρονη και ο άνδρας της γνώριζαν την οικογένεια του θύματος. Η 38χρονη… ενοχλούσε τον 43χρονο. Από τέλος του 2021 το θύμα είχε καταγγείλει ότι τον παρενοχλούσε η μετέπειτα δολοφόνος του.


Μάλιστα, ο ίδιος ο 43χρονος, εκτός από την γυναίκα του, είχε ενημερώσει και τον άντρα της 38χρονης.

Τραγική φιγούρα η γυναίκα του νεκρού επιχειρηματία που είδε το έγκλημα από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Ο 43χρονος δέχτηκε την επίθεση με μαχαίρι σε δρόμο της Χαλκίδας και η γυναίκα του εκείνη την ώρα ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της και είδε το αποτρόπαιο έγκλημα να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της.

Η γυναίκα είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. «Όπως ξέρετε είδε το σκηνικό διότι ήταν στο μπαλκόνι χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Είναι τρομερό να βλέπεις τον άνθρωπό σου να σφαγιάζεται κυριολεκτικά» ανέφερε ο δικηγόρος.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *