Έγκλημα στη Χαλκίδα: Απολογείται σήμερα η 39χρονη – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου για το κίνητρο της

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκεται σήμερα η 39χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο στη Χαλκίδα.


Η 39χρονη κατηγορείται ότι του επιτέθηκε πισώπλατα, μαχαιρώνοντάς τον μέχρι θανάτου.

Σήμερα έφτασε στο δικαστικό μέγαρο της Χαλκίδας με χειροπέδες, μάσκα και κουκούλα, κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε υπήρξε δεσμός μεταξύ της κατηγορουμένης και του 43χρονου.

Παράλληλα, τόνισε ότι το αίτιο του εγκλήματος πρέπει να αναζητηθεί στην κακοποίηση από τον σύζυγό της, που φέρεται να υφίστατο η ίδια τα τελευταία χρόνια. «Τίποτα δεν την βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία που εφευρέθηκε για να καλύψει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε σχέση του θύματος με την 39χρονη» δηλώνει ο κ. Τάρτης στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:


«Δεν έχει λογική αυτό που λέει η 39χρονη, γιατί αλλιώς δεν θα πήγαινε εκείνη και ο άντρας της στον γάμο του θύματος. Δεν είχε πάει όλο το χωριό, ήταν λίγοι οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η 39χρονη και ο άνδρας της».


Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι «δυστυχώς, φαίνεται μετά την ειδοποίηση του συζύγου της από το θύμα ότι “φίλε, πρόσεξε τη γυναίκα σου”, ξεκίνησε η κακοποίηση της 39χρονης. Άκουσα από τη μάνα της κατηγορούμενης ότι από τότε, τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, ξεκίνησε η συστηματική κακοποίηση της 39χρονης από τον σύζυγό της. Μόνη της το είπε η μητέρα της δράστιδος. Ο πατέρας της μιλούσε για “μαυρισμένα μάτια” και τέτοια».

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό που να συνδέει τους δύο. Φαίνεται ότι αυτή η συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της οδήγησε να εκδικηθεί το άτυχο θύμα, γιατί αυτός ήταν που την “κάρφωσε” στον σύζυγό της για τις πιέσεις που του ασκούσε», καταλήγει.

«Γράφτηκε ο επίλογος, τον αποχαιρετήσαμε χθες. Η λέξη οδύνη έχει χάσει την έννοιά της. Όλος ο κόσμος τον αποχαιρέτησε, ήταν πολύ δύσκολες στιγμές αυτές», είπε ο δικηγόρος στο Mega. Όπως λέει ο ίδιος, η αιτία του εγκλήματος έχει ξεκαθαρίσει:

«Η αίτια του κακού έχει ξεκαθαριστεί. Όταν το 2021 ήρθε στο γραφείο μου, ζητώντας τη βοήθειά μου, ο Σάκης για να αποφύγει τις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν από την κατηγορούμενη, τον συμβούλεψα να ενημερώσει τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν και φίλος του. Αυτή η ενημέρωση οδήγησε δυστυχώς, όπως μας λένε οι γονείς της 39χορνης, από την ημέρα εκείνη μέχρι και το Σάββατο (σ.σ. ημέρα της δολοφονίας) υπήρχαν συνεχείς ξυλοδαρμοί. Θεωρούμε ότι για αυτούς τους ξυλοδαρμούς η κατηγορούμενη θεώρησε υπεύθυνο τον Σάκη γιατί αποκάλυψε στον σύζυγό της συμπεριφορά της».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *