Έφυγε από την ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης – Το Oknews θρηνεί την απώλεια του

Έφυγε από την ζωή ο συνάδελφος, ο φίλος, ο άνθρωπος με το χαμόγελο και την μεγάλη καρδία, Λάζαρος Λασκαρίδης, σε ηλικία 55 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και όσους τον γνώριζαν. Το Oknews θρηνεί σήμερα την απώλεια του.


Έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Γεννηματάς» έπειτα από ατύχημα που είχε στις 27 Απριλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της περιοχής, όταν στηρίχθηκε σε κάγκελο μπαλκονιού το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν, καθώς το σημείο ήταν δύσβατο. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο και όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν με βαριά τραύματα.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν άνθρωπος της προσφοράς και την Μ. Εβδομάδα πήρε την τελευταία του συνέντευξη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο για το oknews.gr.


Ποιος ήταν ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης, μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).


Στα 35 χρόνια που υπήρξε επαγγελματίας, εργάστηκε μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven και έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Με την εφημερίδα Παρασκήνιο, κυκλοφόρησαν, το 2016, τα βιβλία του «Να σου πω τη μοίρα σου» και «Η Παναγία της Τήνου σώζοι τον βασιλέα», που αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της πολιτικής ιστορίας της νεότερης Ελλάδας.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019 υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Έφυγε από την ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης – Το Oknews θρηνεί την απώλεια του”