Δολοφονία στα Ιωάννινα: Ο ανιψιός ομολόγησε ότι σκότωσε την 62χρονη θεία του με καραμπίνα


Τη δολοφονία της θείας του με κυνηγετική καραμπίνα ομολόγησε ο ανιψιός της, που ήταν και ο άνθρωπος που κάλεσε την αστυνομία το πρωί στο σπίτι της στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων.


Ο 36χρονος άνδρας θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ο βασικός ύποπτος της 62χρονης, ενώ αμέσως τέθηκε υπό ανάκριση από τις αρχές. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης επισκεπτόταν συχνά τη θεία του, η οποία έμενε μόνη της και το κίνητρο φαίνεται πως είναι οικονομικό.

Η δολοφονία, με βάση τα ευρήματα του ιατροδικαστή, φέρεται να έγινε το τελευταίο 24ωρο. Η σορός της 62χρονης φέρει τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιά και στο στήθος την οποία ο ανιψιός της την πέταξε όπως είπε – σύμφωνα με πληροφορίες – στην αστυνομία ότι την πέταξε σε μια δεξαμενή νερού.

Όπως λένε κάτοικοι του χωριού, η 62χρονη ζούσε μόνη της, ήταν μία πολύ ήσυχη και καλοσυνάτη γυναίκα. Η κόρη της μένει μόνιμα στην Αθήνα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ανιψιός επισκεπτόταν την 62χρονη κάθε βράδυ στο σπίτι της. Ο δράστης έμενε σε ένα δωματιάκι κοντά στο σπίτι της θείας του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας


Στην άμεση εξιχνίαση ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα σε χωριό των Ιωαννίνων, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση συνελήφθη άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες σήμερα (16-8-2024), ο κατηγορούμενος, ενημέρωσε τις αρχές ότι βρήκε νεκρή εντός του σπιτιού της συγγενή του.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών προέκυψαν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο άνδρας κατηγορείται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 15-8-2024, πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα με κυνηγητικό όπλο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *