Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Οι Κροάτες δίνουν τα ονόματα των χούλιγκαν – Σε πέντε συλληφθέντες εστιάζουν οι έρευνες

Οι Κροάτες και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Jutarnji List αποκαλύπτει τα ονόματα των πρώτων συλληφθέντων Κροατών χούλιγκαν, οι οποίοι κατηγορούνται για τα επεισόδια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «ο Τόμισλαβ Τ., η οικογένεια του οποίου ζει στο Ζάγκρεμπ, είναι ένας από τους συλληφθέντες στην Αθήνα, ενώ βρισκόταν στην «γ’ κατηγορία» των επικίνδυνων οπαδών, σύμφωνα με τη σχετική λίστα των κροατικών αρχών». Μάλιστα, η ιστοσελίδα τον χαρακτηρίζει ως τον αρχηγό των Bad Blue Boys.

Σημειώνεται επίσης πως «ο συλληφθείς είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εργαζόμενος σε μεγάλη εταιρεία στο Ζάγκρεμπ, αλλά και πρόεδρος κεντρικού συνδέσμου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που συστεγάζεται με τα κεντρικά γραφεία των διαβόητων BBB».

Ο Τ. είχε πρόσφατα συλληφθεί για επεισόδια και στην Κροατία, πριν από αγώνα μεταξύ της Χάιντουκ και της Λοκομοτίβ. Τότε η Αστυνομία είχε συλλάβει 25 άτομα, τα οποία είχε εντοπίσει μέσω καμερών. Στα συγκεκριμένα επεισόδια πήρε μέρος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, και ο Ιβάν Κ. από το Ζάγκρεμπ, ο οποίος μένει στη Ριέκα και βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων της Αθήνας. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με την κροάτικη ιστοσελίδα και ο Ντράγκαν Κ., που μένει στη Βιέννη, και είναι εκ των ηγετών των οπαδών της Ραπίντ.

Στο στόχαστρο των ερευνών 5 συλληφθέντες


Σύμφωνα με το ertnews.gr η αστυνομική έρευνα εστιάζεται σε 5 από τους συλληφθέντες στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, έναν Κροάτη, έναν Αλβανό και 3 Ελληνες, δύο εκ των οποίων έχουν βαρύ ποινικό μητρώο. Από αύριο έως και την Κυριακή θα απολογηθούν σταδιακά ενώπιον των τριών ανακριτών οι 105 συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες. Παράλληλα είναι σε πλήρη εξέλιξη η εσωτερική έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ για τον τρόπο αντιμετώπισης των Κροατών χούλιγκαν.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *