Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Με εντολή της ανακρίτριας θα πάρουν γενετικό υλικό από τους 105 κατηγορούμενους

Με εντολή της ανακρίτρια οι αρχές θα πάρουν γενετικό υλικό από τους 105 κατηγορούμενους για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πάρουν οι Αρχές, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.


Οι 105 κατηγορούμενοι (σ.σ. πραγματοποιήθηκε ακόμα μια σύλληψη μετά την παρουσία των 104 ενώπιον του εισαγγελέα) αναμένεται να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν για το φονικό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Τρεις ανακριτές αναλαμβάνουν την κύρια έρευνα

Τρεις ανακριτές, ένας τακτικός και δύο επίκουροι, θα διενεργήσουν την κύρια ανάκριση για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων και της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια η δικογραφία της οποίας είναι ογκωδέστατη.

Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση για την οποία σήμερα ασκήθηκε ποινική δίωξη στους συνολικά 105 κατηγορούμενους ανατέθηκε στην 25η Τακτική Ανακρίτρια.


Μετά από αίτημα του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών Χριστοφόρου Λινού και με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρίας Γκανέ την Ανακρίτρια λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της υπόθεσης την 25η Τακτική Ανακρίτρια θα επικουρούν ο 14ος Τακτικός Ανακριτής και η 20η Τακτική Ανακρίτρια που υπηρετούν στα θερινά τμήματα.


Έτσι και προκειμένου οι απολογίες των κατηγορουμένων να ολοκληρωθούν εντός του χρόνου που ορίζεται από το νόμο οι δικαστικοί λειτουργοί που ορίστηκαν θα λάβουν τις επόμενες ημέρες τις εξηγήσεις των κατηγορουμένων ανά ομάδες.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *