Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη: Το υλικό από βίντεο που έδωσε πληροφοριοδότης στην ΕΛΑΣ και οδήγησε στην επιχείρηση – σκούπα

 

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει την τεράστια επιχείρηση που ξεκίνησε από χθες (23.4.2024) για να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους ενεπλάκησαν στα άγρια επεισόδια που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το κλειστό του Ρέντη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.


Το σημείο κλειδί που έφερε την επιχείρηση – σκούπα φαίνεται πως ήταν το υλικό από βίντεο που έδωσε στην ΕΛΑΣ άγνωστος πληροφοριοδότης με αποκαλυπτικές εικόνες από τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στο θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη ο οποίος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στο μηρό (ο δράστης συνελλήφθη τις πρώτες μέρες μετά το τραγικό συμβάν) και έχασε τη μάχη με τον θάνατο 20 μέρες μετά.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, άγνωστος τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ. Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης έδωσε στην αστυνομία (το άφησε σε σημείο που είχε πει) πολύτιμο υλικό από βίντεο, που ξεκλείδωσε τις έρευνες. Επρόκειτο για ένα  στικάκι με βίντεο από τα επεισόδια του Ρέντη στο Μελίνα Μερκούρη.

Στα πλάνα φάνηκαν πολλά, Όπως το ποιοι βγήκαν έξω από το κλειστό και άρχισαν τα επεισόδια και μαζί με τα άλλα βίντεο που είχε η ΕΛΑΣ άρχισε να φαίνεται η άκρη του νήματος και ποιοι πρωταγωνίστηκαν σε εκείνο το μοιραίο βράδυ, που έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Λυγγερίδης.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *