Διπλή τραγωδία: Δύο νεκροί 19 ετών στη Βούλα και δύο τραυματίες – Δύο θύματα σε τροχαίο στην Ομόνοια

Δύο τροχαία σημειώθηκαν σε Βούλα και Ομόνοια τα ξημερώματα, με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τις ζωές τους.


Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στη λεωφόρο Καραμανλή στο ύψος της Βούλας, με δύο 19χρονους να χάνουν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βγήκε από τον δρόμο, προσέκρουσε διαδοχικά στη διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε δέντρα και κολώνα φωτισμού.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν και άλλοι δύο νεαροί που επίσης επέβαιναν στο ΙΧ, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι ελεγχόμενη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο τροχαίο φέρεται να ενεπλάκησαν τρία ΙΧ και μία μοτοσικλέτα, ενώ από την καραμπόλα παρασύρθηκαν και πεζοί.

Η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) διεκόπη για περίπου δύο ώρες από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.


Δείτε φωτογραφίες:


Στο δεύτερο τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια, όταν μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων στη συμβολή με την Πανεπιστημίου.

Στο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας, ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, όπου κατέληξαν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *