Ασπρόπυργος: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 46χρονος οδηγός λεωφορείου που βίασε 27χρονη

Ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 46χρονος οδηγός λεωφορείου που βίασε 27χρονη στον Ασπρόπυργο. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία 27χρονης ότι ο 46χρονος οδηγός, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, την βίασε μέσα σε όχημα, ενώ εκείνη περίμενε για να τη μεταφέρει στην εργασία της.


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εφιάλτης της 27χρονης ξεκίνησε τα ξημερώματα της 13ης Μαΐου όταν ο 46χρονος με πρόφαση ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο, είπε στην γυναίκα να περιμένει να επιστρέψει να την παραλάβει.

Όταν ο 46χρονος επέστρεψε, αντί να κατευθυνθεί προς την εταιρεία στην οποία εργαζόταν η 27χρονη, ο 46χρονος οδηγός του λεωφορείου κατευθύνθηκε σε ορεινή περιοχή, στάθμευσε το όχημα, την παρενόχλησε και στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας τη βίασε. Η 27χρονη έκλαιγε και ο 46χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, της ζήτησε να ηρεμήσει πριν να την οδηγήσει στην εργασία της.

Μια ημέρα μετά, η γυναίκα πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, περιέγραψε τι πέρασε στα χέρια του 46χρονου και καθώς είχε αιμορραγία μεταφέρθηκε σε κλινική.

Στη συνέχεια ο 46χρονος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *