Απόστολος Λύτρας: Η πρώτη νύχτα του στο VIP κελί του Κορυδαλλού – Το κελί και οι δύο συγκρατούμενοι

Το πρώτο του βράδυ στη φυλακή  και συγκεκριμένα στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, πέρασε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.


Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ της Τρίτης ξυλοκόπησε τη σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου και στη συνέχεια ακολούθησε ένα ντόμινο εξελίξεων που κορυφώθηκε με την προφυλάκιση του 52χρονου χθες, Πέμπτη 21 Ιουνίου, για παραβίαση περιοριστικών όρων καθώς φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγό του μέσω Viber.

Από την ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται πλέον ο γνωστός δικηγόρος έχουν περάσει στο παρελθόν διάσημα ονόματα, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στο κελί 4 της πτέρυγας ΣΤ’, μαζί με άλλους δύο κρατούμενους, έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που έχει καταδικαστεί για απάτες και έναν γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

Ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να πήρε το πάνω κρεβάτι, καθώς τα δύο κάτω ήταν ήδη «πιασμένα» από τους συγκρατούμενούς του.


Επίσης, ο γνωστός ποινικολόγος δέχτηκε δύο επισκέψεις, από τον δικηγόρο του και την αδερφή του. Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι του μπορούν να τον επισκέπτονται καθημερινά τα πρωινά, ενώ οι συγγενείς του το πρωί ή το μεσημέρι.


Παράλληλα, σύμφωνα με το «Live News», ο Απόστολος Λύτρας φέρεται να είχε χθες λογομαχία με τον έναν εκ των δύο συγκρατούμενών του για το κάπνισμα, και συγκεκριμένα τον επιχειρηματία από την Αράχωβα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *