Απολογείται σήμερα ο Μπόρις Κλέιμαν – Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό

Την πόρτα του ανακριτή περνάει σήμερα ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό σε βάρος ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο τα ξημερώματα της Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι.


Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο τερματοφύλακας φέρεται αρχικά να έκανε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και στη συνέχεια φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Ο ίδιος παρουσιάζει διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν και αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη.

«Ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι τη βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο», αναφέρει ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου.

«Είναι αθώος, δεν τέλεσε καμία πράξη, ούτε βια, ούτε βιασμό, ούτε κάτι άλλο. Ό,τι έχει να πει, θα το πει αύριο στον ανακριτή», δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.


«Όλες οι λεπτομέρειες θα απαντηθούν σε πολύ λίγες ώρες. Δεν έχουμε να κάνουμε με παιδεραστία ή με βιασμό. Του αποδίδεται μια γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση. Για την ακρίβεια είναι 17 χρονών 11 μηνών και 20 ημερών. Βρίσκονταν εκεί χωρίς καμία συνοδεία, καταναλώνοντας αλκοόλ. Προφανώς, και δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη», είπε σε άλλη στιγμή ο δικηγόρος του Μπόρις Κλέιμαν, μιλώντας στο Mega.


Σημειώνεται ότι 33χρονος και ο συμπαίκτης που βρισκόταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας. «Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτό για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή για αυτό θα τιμωρηθεί. Θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *