Ανείπωτη τραγωδία στον Βόλο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και σκότωσε βρέφος 3 μηνών – Τραυμάτισε τον παππού του, που είχε το μωρό στην αγκαλιά του

 

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες Σάββατο (4.11.2023) το βράδυ στον Βόλο, όταν οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού παρέσυρε και σκότωσε ένα βρέφος 3 μηνών.


Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, το τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες το βράδυ γύρω στις 22:30 στο κέντρο του Βόλου, στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου.Οδηγός μηχανής παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις 3 μηνών εγγόνι του.

Ο οδηγός της μηχανής χτύπησε τον παππού που είχε το εγγόνι του στην αγκαλιά του. Το βρέφος έπεσε στον δρόμο και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς όσοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο σοκαριστικό περιστατικό προσπάθησαν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν αργά για το μόλις 3 μηνών παιδί.

Το βρέφος είχε ήδη καταλήξει όταν μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου ενώ ο παππούς του τραυματίστηκε ελαφρά.


Ο οδηγός της μηχανής εντοπίστηκε και συνελήφθη. Νοσηλεύεται και αυτός στο «Αχιλλοπούλειο» φρουρούμενος από τις Αρχές. Σύμφωνα πάντα με το TheNewspaper.gr, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *