Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από την ανάρτηση του Κασσελάκη

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, το βράδυ της Δευτέρας (1/4) για να απαντήσει στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα, προκάλεσαν αντιδράσεις και στο εσωτερικό του κόμματος.


Αυτό είχε να κάνει καθώς το γεγονός ότι έμπλεξε τη στήριξη του πρωθυπουργού στη σύζυγό του με τα Τέμπη δεν φέρεται να ενθουσίασε όλα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά, η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός.

Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους».


Μία ανάρτηση που ήρθε σε ένα χρονικό σημείο καθώς βρισκόμαστε στη τελική ευθεία προς τις φετινές Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Για το λόγο αυτό και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουνε να προτιμούνε την μετριοπάθεια στο κυνήγι της διατήρησης της 2ης θέσης μέσω και των επόμενων δημοσκοπήσεων. Όλα αυτά τη στιγμή που παρατηρείται δυναμική επάνοδος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με επίκεντρο την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *