Άλιμος: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα επίπλων – Βίντεο από την στιγμή του εμπρησμού

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική τις τα ξημερώματα του Σαββάτου λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε κατάστημα επίπλων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο.


Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Τα διαμερίσματα γύρω από το κατάστημα επίπλων εκκενώθηκαν για προληπτικούς λόγους, ενώ οι γείτονες από τις διπλανές πολυκατοικίες βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας δυνατός ήχος τα ξημερώματα, έσπασε η τζαμαρία και στη συνέχεια ακούστηκε ένας δυνατός κρότος.

Το oknews, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Νίκο Κυρίτση που βρίσκεται στην Κρήτη για το άνοιγμα νέου καταστήματος και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Δήλωσε πως δεν ξέρει γιατί του το έκαναν αυτό, καθώς είναι άνθρωπός χαμηλών τόνων, οικογενειάρχης. Όπως ανέφερε δεν χρωστάει σε κανέναν, δεν έχει εχθρούς, ενώ δεν είχε λάβει καμία απειλή.

Όσον αφορά την ζημιά ο κ. Κυρίτσης είπε ότι είναι πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και ο ίδιος επιστρέφει εκτάκτως στην Αθήνα.


Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 6 το πρωί, ενώ το κατάστημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ζημιές σημειώθηκαν και σε διπλανή πολυκατοικία.


Στο σημείο επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Κλειστό παρέμεινε το ρεύμα της Ποσειδώνος προς την Αθήνα, ενώ έχει δοθεί στην κυκλοφορία μόνο η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή του εμπρησμού

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» το Mega απεικονίζεται μια μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες, ένας εκ των οποίων κατεβαίνει και αφήνει κάτι στο κατάστημα κατά τη διέλευσή τους από το σημείο. Στη συνέχεια, επιβιβάζεται ξανά στην μηχανή που τον περίμενε και εξαφανίζονται.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *