«Ακούμε ασθενοφόρα από το πρωί», τόνισε Έλληνας στον ΣΚΑΪ από την Ταϊβάν για τον σεισμό

Τη δική του αίσθηση για τον τεράστιο σεισμό των 7,7 της κλίμακας Ρίχτερ που ταρακούνησε την Ταϊβάν έδωσε ένας Έλληνας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


Ο λόγος για τον Χρήστο Σαραντίδη, ο οποίος μίλησε από την γραμμή του μετρό όπου βρισκόταν για τον σεισμό στην Ταϊβάν, τον μεγαλύτερο των τελευταίων 25 ετών στη χώρα.

«Η μικρή έφυγε για το σχολείο, είχα το πρωινό ελεύθερο είπα να κοιμηθώ λίγο και μόλις με έπιασε ο ύπνος μας ξύπνησε ο σεισμός. Πέσανε πράγματα και σπάσανε…», ανέφερε και διευκρίνισε πως στην Ταϊβάν δεν έχουν πέσει κτίρια κάτι που ισχύει στην Ταϊπέι όπου υπάρχουν ζημιές στο μετρό, στη γραμμή προς αεροδρόμιο.

«Πανικός δεν υπάρχει, όλα λειτουργούν κανονικά, ακούμε ασθενοφόρα οχήματα πυροσβεστικής από το πρωί, αλλά το μετρό λειτουργεί. Επικοινώνησα με το σχολείο της μικρής μήπως χρειαζόταν να την πάρουμε, αλλά όλα καλά. Είμαστε καλά, ζημιές υπάρχουν στη Χουάλιεν, είναι μια πανέμορφη περιοχή, οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους».

«Αύριο έχουμε τετραήμερη αργία. Αν ο σεισμός γινόταν αύριο, που έχουμε διακοπές, μπορεί τα πράγματα να ήταν χειρότερα» σημείωσε. «Ήμασταν λίγο τυχεροί πάνω στην ατυχία μας» παρατήρησε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *