Άγιος Παντελεήμονας: Ανθρωποκυνηγητό για τον «δράκο των ασανσέρ» – Παρενόχλησε δύο ανήλικα κορίτσια

Συναγερμός έχει σημάνει στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς ο «δράκος των ασανσέρ» επιτέθηκε μέσα σε ένα 24ωρο σε δύο ανήλικα κορίτσια προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις εις βάρος τους μέσα σε ασανσέρ.


Οι δύο μαθήτριες, 13 και 14 ετών αντίστοιχα, κατάφεραν να γλιτώσουν και κατήγγειλαν τις επιθέσεις στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 14χρονη, λίγο πριν τις πέντε, επιστρέφοντας σπίτι της και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και μπήκε μέσα ένας άνδρας, άγνωστος σε εκείνη. Ο δράστης, με αγγλικά και σπαστά ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της, χωρίς να τα καταφέρει, και μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ τη θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης, με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς το διαμέρισμα της, ενώ ο δράστης έγινε «καπνός».

Στην δεύτερη επίθεση, το μεσημέρι της Δευτέρας, η ανήλικη έμπαινε στο σπίτι της, όταν άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Στη συνέχεια, με χρήση σωματικής βίας, την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος και μετά έφυγε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *