Άγιοι Ανάργυροι: «Ο 39χρονος τον τελευταίο χρόνο νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες γύρω από την γυναικοκτονία της 28χρονης από το χέρι του 39χρονου πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.


Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, ο 39χρονος δράστης νοσηλευόταν τον τελευταίο χρόνο σε ψυχιατρικές κλινικές.

«Έχω μιλήσει με την μητέρα του, με τον θείο του, έστειλα συνεργάτη μου στον ίδιο, που έχει περάσει από ανακριτή και έχει πάρει προθεσμία για την Πέμπτη, δεν έχω απαντήσει ακόμα, δεν έχω δει δικογραφία, δεν έχω παρακολουθήσει το περιστατικό. Αυτό που μου μετέφεραν οι δικοί του για το ότι δεν εργαζόταν, νοσηλευόταν στα νοσοκομεία, στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί, ενώ έχει νοσηλευτεί και στο Αττικό, με πολύ σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα», δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος.

«Ναρκωτικά έκανε πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα με την οικογένειά του, τα έχει σταματήσει. Με την κοπέλα αυτή ζούσαν μαζί μέχρι και τις 9 Μαρτίου, αυτή είναι η ενημέρωση που έχω από την οικογένειά του. Ζήτησα από την οικογένεια να βρουν τους φακέλους του ανθρώπου αυτού από τα ψυχιατρικά ιδρύματα, να δούμε εάν πράγματι υπήρχε κάποιο πρόβλημα ή όχι», είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε:

«Έχω μία πληροφορία ότι και η κοπέλα έχει μιλήσει στην αστυνομία για τα ψυχιατρικά προβλήματα του 39χρονου».


«Δεν έχω δώσει κάποια απάντηση, η πληροφόρηση που έχω από την οικογένειά του είναι ότι έχει πολύ βαρύ ιστορικό και μου κάνει εντύπωση πώς δεν συνέχισε να νοσηλεύεται», κατέληξε.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *