Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης είχε τους κωδικούς της στα social media, λέει ο πατέρας της – Φέρεται απαντούσε σαν «Κυριακή» σε διαδικτυακές συνομιλίες

 

Ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής φέρεται να έλεγχε την ζωή της άτυχης κοπέλας την οποία δολοφόνησε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα φαίνεται πως είχε τους κωδικούς της στις σελίδες της στα social media και απαντούσε σε τσατ σαν να ήταν εκείνη μέσα.


Η αδελφή αλλά και ο πατέρας της Κυριακής μίλησαν στο LiveNews, για την καταπίεση που δεχόταν το άτυχο κορίτσι από τον πρώην σύντροφό του, πριν τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους.

Όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας στο MEGA, ο 39χρονος όχι μόνο παρακολουθούσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της 28χρονης, αλλά έφτασε στο σημείο να απαντάει και σε μηνύματά της, προσποιούμενος… την άτυχη κοπέλα.

«Τώρα έμαθα ότι έλεγχε το κινητό της κόρης μου. Είχε δεύτερες εφαρμογές στο Messenger και το Viber στο δικό του κινητό και απαντούσε αυτός σε όλους μας, σε όλα τα μηνύματα. Είχε και τους κωδικούς της, από τη συσκευή της κόρης μου. Αυτός έλεγχε τα πάντα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι αυτά που έλεγα με την κόρη μου, τα ήξερε όλα» είπε ο πατέρας της Κυριακής.

Μάλιστα ο πατέρας εξομολογήθηκε ότι το βράδυ της δολοφονίας της κόρης του διάβασε για το άγριο έγκλημα σε διαδικτυακά site χωρίς να ξέρει ότι το θύμα στο οποίο αναφέρονταν τα ρεπορτάζ, ήταν το ίδιο του το παιδί.


Το επόμενο πρωί, έμαθε από δημοσιογράφους ότι θύμα της άγριας δολοφονίας ήταν η κόρη του, αφού κανείς από την Αστυνομία δεν τον ειδοποίησε.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *