Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος και απέβαλε μετά από χτυπήματα του 39χρονου

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της 28χρονης από τα χέρια του 39χρονου πρώην συντρόφου της στους Αγίους Αναργύρους.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον, η 28χρονη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε όταν τη χτύπησε ο σύντροφός της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου δυο χρόνια η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος από τον 39χρονο και είχε αποβάλει επειδή φέρεται να είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο.

Σημειώνεται ότι η κηδεία της 28χρονης θα γίνει αύριο, Πέμπτη 4 Απριλίου.

Αύριο η απολογία του 39χρονου 

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο δράστης της ανθρωποκτονίας της 28χρονης.


Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για δική του χρήση.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, το θύμα μετέβη το βράδυ της Δευτέρας με οικείο της πρόσωπο στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου περιέγραψε περιστατικά τα οποία είχαν λάβει χώρα σε βάρος της κατά το παρελθόν από τον πρώην σύντροφό της και τα οποία είχε καταγγείλει στην Αστυνομία. Παράλληλα, περιέγραψε ότι την προηγούμενη και την ίδια μέρα διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της κινούνταν έξω από την οικία της.

Κατά την παραμονή της στην Υπηρεσία δεν υπέβαλε έγκληση σε βάρος του, εκφράζοντας την επιθυμία να μεταφερθεί με περιπολικό στην οικία της. Κατά την έξοδό της από το Αστυνομικό Τμήμα κάλεσε την Άμεση Δράση και σε κοντινή απόσταση, ενώ συνομιλούσε με τηλεφωνήτρια, παρουσία του οικείου της προσώπου, δέχθηκε αιφνίδια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος με χρήση μαχαιριού την τραυμάτισε θανάσιμα και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.

Η 28χρονη κοπέλα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους επειδή είδε τον 39χρονο να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Μόλις βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα, την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση, της επιτέθηκε καθώς είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την μαχαίρωσε πισώπλατα.

Το δραματικό τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση

Όταν η κοπέλα βγήκε από το τμήμα, τηλεφωνεί στο 100 και ακολουθεί ο εξής διάλογος:


Θύμα: Θέλω περιπολικό

Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Εκείνη τη στιγμή ακούγονται φωνές από την επίθεση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *