Αγία Βαρβάρα: Προφυλακίστηκαν ο 69χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του γαμπρού τους

Προφυλακίστηκαν ο 69χρονος δράστης του φονικού στην Αγία Βαρβάρα και η σύζυγός του, μετά τις απολογίες τους.


Ο 69χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του, πατέρα τριών παιδιών, στην Αγία Βαρβάρα, μπροστά στο εγγόνι του. Ισχυρίστηκε ότι ήταν εν βρασμώ και δεν είχε προμελετήσει τη δολοφονία του γαμπρού του. Είπε ότι ο γαμπρός του τον έβρισε, εκείνος θόλωσε, άρπαξε την καραμπίνα και τον σκότωσε στην είσοδο του σπιτιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύζυγος του 69χρονου κλήθηκε μετά από κατάθεση της κόρης τους σύμφωνα με την οποία η μητέρα της προέτρεπε τον πατέρα της να ρίξει στον άνδρα με την καραμπίνα.

Αναφορικά με την καραμπίνα, ο 69χρονος ισχυρίστηκε ότι την μετέφερε από το χωριό που τη χρησιμοποιούσε για κυνήγι, στην Αθήνα γιατί φοβόταν ότι θα του την κλέψουν. Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ενώπιον ανακριτή ότι είχαν προηγούμενα με το γαμπρό του, τον οποίο είχε καταγγείλει για τη σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του.

Ωστόσο, η παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στα παιδιά, δεν επιβεβαιωσε τους ισχυρισμούς του. Η σύζυγος του δήλωσε αθώα, καθώς όπως ισχυρίστηκε, δεν τον προέτρεψε να τελέσει το έγκλημα, φωνάζοντας του από το θυροτηλέφωνο «ρίξτου, ρίξτου». Προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης της γυναίκας θα καταθέσουν οι συνήγοροι του ζευγαριού.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *