Πύλος: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο 37χρονος οδηγός

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα στη μαρίνα της Πύλου, με έναν άνδρα 37 ετών να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του, για να διαπιστωθεί στη συνέχεια ο θάνατός του.


Σύμφωνα με το eleftheriaonline η πτώση του αυτοκινήτου έγινε γρήγορα αντιληπτή από περαστικούς και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε έρευνα. Στελέχη του Λιμεναρχείου Πύλου που συντονίζουν την επιχείρηση ζήτησαν τη συνδρομή δύτη για να μπορέσει να δει πού βρισκόταν το όχημα.

Σύμφωνα με αναφορές ο δύτης, που δεν είχε αρχικά μπουκάλες, είδε το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο μέσα στη θάλασσα και πρώτο μέλημα ήταν να εντοπίσει τους επιβαίνοντες.

Στο σημείο της έρευνας συμμετείχαν επίσης πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύλου, ο δήμαρχος Πύλου Παναγιώτης Καρβέλας ενώ σε ετοιμότητα ήταν και το Κέντρο Υγείας Πύλου.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Γαζούλης, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένα άτομο, ηλικίας 37 ετών κάτοικος της ευρύτερης περιοχής της Πύλου, που μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να διαπιστωθεί εάν τελικά υπήρχε ή όχι και άλλο άτομο στο αυτοκίνητο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *