Δολοφονία 16χρονου στη Νέα Σμύρνη: Τσακώνονταν συχνά τα δυο τραγικά αδέλφια – Το καλοκαίρι είχαν χτυπηθεί με σιδερογροθιά και μαχαίρι

 

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 18χρονος σκότωσε χθες (26.12.2023) με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι της οικογένειάς του μετά από έναν τσακωμό για μια μπλούζα.


Όπως αποκάλυψε γείτονας, ο οποίος έχει μαγαζί στην περιοχή, το καλοκαίρι υπήρξε κι άλλο σοβαρό περιστατικό μεταξύ των αδερφιών, σε σημείο κοντά στο σπίτι. Αφορμή εκείνου του τσακωμού ήταν πάλι ένα ρούχο. Τα δυο αδέλφια είχαν πιαστεί και πάλι στα χέρια. Ο 16χρονος είχε βγάλει σιδερογροθιά για να χτυπήσει τον αδερφό του. Τότε ο 18χρονος αμύνθηκε με ένα μαχαίρι. Και τότε είχε κληθεί η αστυνομία.

Επίσης αναφέρει πως και οι 2 «έκαναν λίγο έντονη ζωή». Όπως είπε, είχε πιάσει τον 16χρονο 2 φορές να του μιλήσει, λόγω των όσων έκανε. Φάνηκε να ακούει, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, και του είπε μάλιστα ότι θα πάει σεζόν να δουλέψει.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Η άγρια δολοφονία έγινε γύρω στις 19:30 το βράδυ της Τρίτης (26.12.2023) τα δύο αδέρφια άρχισαν να καυγαδίζουν για ένα ρούχο (ο μικρός είχε πάρει μια μπλούζα του μεγάλου, χωρίς να τον ρωτήσει). Πληροφορίες αναφέρουν ότι συχνά καυγάδιζαν.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η μητέρα τους, η γιαγιά τους και η κοπέλα του 18χρονου, μια 20χρονη από την Αλβανία. Η γιαγιά των παιδιών προσπάθησε να τους χωρίσει.


Όπως η κατάσταση έγινε χειρότερη, και άρχισαν να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές. Τότε ο 18χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξε ένα ψαλίδι, και κινήθηκε προς τον αδερφό του, κυνηγώντας τον για να τον καρφώσει. Αυτός προσπάθησε να κρυφτεί και πήγε στο σαλόνι, κλείνοντας και την ενδιάμεση πόρτα.


Ο 18χρονος την άνοιξε, πήγε καταπάνω του και άρχισε να τον καρφώνει στο στήθος. Το παιδί βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, και πλέον το κακό είχε συμβεί. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι στις 20:45, όπου εντόπισε το ψαλίδι της δολοφονίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *