Άδωνις Γεωργιάδης: «Η γενική εικόνα είναι ότι η ΝΔ παραμένει πρώτη πολιτική δύναμη με διαφορά  – Πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο για την καθημερινότητα των ανθρώπων»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια πρώτη αναφορά στη μάχη των ευρωεκλοφγών μετά την ανακοίνωση των exit polls τονίζοντας ότι η πρώτη εικόνα είναι πως η ΝΔ παραμένει πρώτη πολιτική δύναμη με διαφορά και πως νικητής είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Από την άλλη ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι η ΝΔ παίρνει το απαραίτητο μήνυμα και πρέπει να επιταχύνει την δουλειά.

«Θα δούμε πόσο θα είναι τα τελικά αποτελέσματα. Η γενική εικόνα ειναι η ότι η ΝΔ παραμένει πρώτη πολιτική δύναμη. Είναι πρώτη και με διαφορά σε μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα σε μια εκλογική αναμέτρηση που δεν είναι ευνοϊκή για εκείνη, καθώς σε τέτοιες εκλογές ευνοούνται τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Στο μείζον ερώτημα “ποιος κερδισε τις ευρωεκλογές;”,  η απάντηση ειναι σαφής.  Τις κέρδισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο ερώτημα για το αν η πρώτη εικόνα με τα exit polls έχει… μήνυμα για την κυβέρνηση ο υπουργός Υγείας είπε: «Έχει μήνυμα και προς την κυβέρνηση και προς εμένα και προς όλους μας. Πρέπει να δουλεύουμε περισότερο για την καθημερινότητα των ανθρώπων. Οι άνθρωποι μας είπαν… “σας κάναμε κυβέρνηση αλλά πρέπει να δουλεύετε περισσότερο. Εγώ σκεφτόμουν πως θα μειωθούν οι αναμονες στα έκτακτα στα νοσοκομεία.  Ο καθένας που κάνει μια δουλεια πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνουμε», τόνισε ο υπουργός.


Και κατέληξε: «Ο Μητσοτάκης δεν έχει αλαζονεία παρά τη σημερινή του νίκη, αντιλαμβάνεται και το μήνυμα, αλλά είμαστε πρώτο κόμμα και μάλιστα με διαφορά οπότε ας μην υπερβάλουμε».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *