Άδωνις Γεωργιάδης: Έβαλε για τα καλά στη θέση της την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Ασκληπιείο που παραδέχτηκε όλα ήταν καλύτερα από πριν, αλλά μετά τα «γύρναγε» – Ο αποκαλυπτικός διάλογος και τα στοιχεία

Στο Ασκληπιείο Βούλας βρέθηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιθεώρησε το νοσοκομείο το οποίο έχει αλλάξει τελείως εικόνα και έχει αναγεννηθεί.


Ο υπουργός Υγείας είχε διάλογο στο νοσοκομείο με την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Ασκληπιείο και μάλιστα την έβαλε στη… θέση της με τα στοιχεία που παρέθεσε.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων αφού παραδέχτηκε όλα ήταν καλύτερα από πριν, μετά τα «γύρναγε» και έλεγε ότι το προσωπικό είναι εξαντλημένο.

Ο αποκαλυπτικός διάλογος και τα στοιχεία

Αδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα μου λέτε για να έχουμε σωστή ενημέρωση το νοσοκομείο αυτό έχει 165 άτομα περισσότερα απ’ ότι είχε το 2019.

Εκπρόσωπος Εργαζομένων: Το Ασκληπιείο από την άποψη της υποδομής είναι καλύτερο από ποτέ. Από την άποψη των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων είναι καλύτερο από ποτέ. Το Ασκληπιείο αλλάζει, αυτό είναι προς όφελος. Το κτιριακό είναι καλύτερο, ως προς τα μηχανήματα είναι καλύτερα από ποτέ από την άποψη.


Εκπρόσωπος Εργαζομένων: Από την άποψη της στελέχωσης είναι χειρότερο από ποτέ.


Αδωνις Γεωργιάδης «Γιατί είναι χειρότερο;»

Εκπρόσωπος Εργαζομένων: Έχει προσωπικό το οποίο είναι εξαντλημένο, έχει προσωπικό το οποίο δεν ανταποκρίνεται.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι περισσότεροι;»

Εκπρόσωπος Εργαζομένων: Είναι περισσότεροι και είναι λιγότεροι από ποτέ.


Άδωνις Γεωργιάδης: Πως γίνεται να είναι περισσότεροι και να γίνεται αυτό; Έχουμε διαφωνία. Δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται ότι είναι καλύτερα. Το νοσοκομείο σας για να ξέρετε έχει διπλάσιο προϋπολογισμό απ ό,τι είχε πριν 5 χρόνια. Ξοδεύει τα διπλάσια λεφτά. Έχετε 165 περισσότερα άτομα. Έχει όπως είπατε μόνη σας τα καλύτερα κτιριολογικά που είχε ποτέ και έχει και τα καλύτερα μηχανήματα. Άρα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Υγείας με τον αποκαλυπτικό διάλογο:

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *