Κυψέλη: Σοκάρει το βίντεο της δολοφονίας του 28χρονου από τα ξαδέρφια του – Κατέθεσαν ότι τα κακοποιούσε – Ο διάλογος πριν το φονικό


Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορούν τον 28χρονο άνδρα που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη, τα ξαδέλφια του, ηλικίας 17 και 19 ετών.


Τα δύο αδέρφια προανακριτικά ισχυρίστηκαν ότι όταν ακόμα ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρά παιδιά, ο 28χρονος ξάδερφός τους, τους κακοποιούσε σεξουαλικά. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα προσπάθησαν να το ξεχάσουν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έφτασε και αυτός στην Ελλάδα. Όταν τον είδαν τους “ξύπνησαν” άσχημες μνήμες και έτσι προχώρησαν στη δολοφονία του.

Ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω ακριβώς από τον λαιμό του 28χρονου. Αυτός σύρθηκε μέχρι την οδό Πατησίων αναζητώντας βοήθεια. Τον εντόπισε περιπολικό της Τροχαίας που περνούσε από το σημείο και ο αστυνομικός κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στον ΣΚΑΪ  το θύμα σύρθηκε αιμόφυρτο μέχρι τη συμβολή των οδών Πατησίων και Χανίων «χωρίς να είχε καταλάβει κι ο ίδιος τι είχε πάθει». Εκεί ήταν μαζεμένος ήδη κόσμος, καθώς είχε γίνει τροχαίο λίγο πιο πάνω.

Στο σημείο είναι ορατά ακόμα τα αίματα του 28χρονου, ο οποίος έπεσε ακριβώς μπροστά στα μάτια των περαστικών περίπου στις 11 το βράδυ, με τον κόσμο να σπεύδει να φέρνει πετσέτες για να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.


Σχεδόν μια ώρα αργότερα τα δύο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο διάλογος πριν το φονικό

Τα τρία άτομα συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και είχαν έναν έντονο διάλογο, κατά τη διάρκεια του οποίου κατηγόρησαν τον 28χρονο για τους βιασμούς τους στην Αλβανία, όταν ήταν ακόμη παιδιά.

Τότε ο 28χρονος φέρεται να τους είπε «έχουν περάσει χρόνια απ’ όταν έγιναν αυτά, ας τα ξεχάσουμε», με τα δύο αδέλφια να απαντούν: «Δεν ξεχνάμε τίποτα, ούτε το έχουμε ξεπεράσει». Τότε ξεκίνησε ο καβγάς που κατέληξε στην οδό Χανίων και στη δολοφονία του 28χρονου.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *