«Κάποτε ξαπλώναμε στη σανίδα και ονειρευόμασταν γάμους και παιδιά»: Το γλυκό μήνυμα της Λάουρα Νάργες για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη


Αρκετοί πρώην συμπαίκτες και συμπαίκτριες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το «Survivor», στο οποίο συμμετείχε για ορισμένες σεζόν, έδωσαν το «παρών» στον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Η Σόφη Πασχάλη, η Λάουρα Νάργες και ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν μερικοί από αυτούς.


Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τη βραδιά σε ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ της στο Ιnstagram, ενώ παράλληλα έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα με μερικές κοινές αναμνήσεις με τη φίλη της.

«Τι ωραία που ήταν η νύφη μας. Να ζήσετε καρδούλα μου και να έχετε υγεία, αγάπη και ευτυχία, ό,τι ποθείτε να το κατακτήσετε μαζί με ευκολία. Κάποτε ξαπλώναμε στη σανίδα και ονειρευόμασταν – μεταξύ άλλων – γάμους και παιδιά, σκεφτόμασταν ονόματα για τα μωράκια μας και οραματιζόμασταν την (απλή!) καθημερινότητα μας, δες σήμερα που φτάσαμε και πόσο απλόχερα μας χάρισε ο Θεός όλα όσα θέλαμε. Χαίρομαι για εσένα που κατάφερες να φτάσεις εκεί που ήθελες πραγματικά με σύμμαχο την αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μάρτυρας μιας πανέμορφης ένωσης που είμαι σίγουρη θα κρατήσει για πάντα. Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε στη λεζάντα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 1 Σεπτεμβρίου, μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας.

Η αθλητικογράφος και ο μουσικός παντρεύτηκαν στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε πάρτι με τους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *