Γιάννης Πλούταρχος: Μήνυση σε 47χρονη γυναίκα που τον παρενοχλούσε επί χρόνια στο σπίτι του – Τι λέει η δικηγόρος της


Ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφυγε στη δικαιοσύνη για 47χρονη γυναίκα που τον παρενοχλούσε επί χρόνια στο σπίτι του.


Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση εναντίον της γυναίκας, η οποία φέρεται να έδινε συχνά το «παρών» στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ από το 2019 άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι του τραγουδιστή, χτυπώντας ασταμάτητα το κουδούνι. Αρχικά, άφηνε γράμματα και σημειώματα, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση κλιμακώθηκε και άρχισε να αφήνει και προσωπικά της αντικείμενα για τον τραγουδιστή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day».

«Θέλω να κάνουμε έρωτα του», έγραφε στα γράμματα, ενώ άφηνε στο σημείο αντικείμενα με γενετικά υλικά.

«Η εντολέας μου ήταν ερωτευμένη και ήταν σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της», δήλωσε η συνήγορος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, στο «Buongiorno».

«Θεώρησε εσφαλμένα ότι με αυτόν τον τρόπο τον διεκδικούσε. Ήταν αγνοί οι σκοποί της. Παρερμήνευσε κάποια ανούσια σημάδια του τραγουδιστή», είπε και πρόσθεσε:


«Έχει μετανιώσει και θα ζητήσει συγγνώμη. Σκοπός της δεν ήταν να τρομοκρατήσει. Είναι μια γυναίκα που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα».

Η 47χρονη κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της επίμονης παρακολούθησης χωρίς άσκηση βίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *