Νέα καταγγελία-σοκ: Γνωστός ποινικολόγος κατηγορείται για λεκτική βία και χειροδικία σε βάρος ασκούμενης δικηγόρου – «Με χτύπησε και με έβρισε»

Νέα καταγγελία για πασίγνωστο ποινικολόγο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, λίγες μέρες μετά την είδηση για τον Απόστολο Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.


Αυτή τη φορά η καταγγελία έγινε από ασκούμενη δικηγόρο και αφορά «ενδοοικογενειακή βία» και «εξύβριση», καθώς η γυναίκα φέρεται να είναι και σύντροφός του. Πρόκειται για 70χρονο δικηγόρο, γνωστό για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και την 43χρονη γυναίκα που εργαζόταν ως ασκούμενη δικηγόρος στο γραφείο του, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Ειδικότερα, η 43χρονη ασκούμενη δικηγόρος κατήγγειλε πριν από 1,5 μήνα τον πασίγνωστο δικηγόρο, που φέρεται να είναι παντρεμένος με συνάδελφο του, δικηγόρο. Ωστόσο, στην καταγγελία που υπέβαλε η ασκούμενη, αναφέρεται ως «σύντροφός» της.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο ποινικολόγος φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο και να την έβρισε.

Στη συνέχεια, όπως επισημαίνει η ασκούμενη δικηγόρος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ την εξέτασε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην καταγγελία της, ο εν λόγω γνωστός ποινικολόγος της ζήτησε δια τηλεφώνου, να τα βρουν προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση.


Σημειώνεται ότι ο γνωστός δικηγόρος αρνείται τα πάντα και έχει καταθέσει και ο ίδιος μήνυση κατά της γυναίκας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση η γυναίκα φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό και στην Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών, όπου έκανε λόγο για κακές συνθήκες εργασίας (δουλειά 12-13 ώρες την ημέρα, χαμηλοί μισθοί) αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε από τον δικηγόρο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *