Make Over: Ένας χώρος ομορφιάς και υψηλών προδιαγραφών από την Άννα Μαρία Νάσια στη Θεσσαλονίκη


Μετά την σαρωτική της παρουσία στο Tik Tok η οποία έγινε σημείο αναφοράς στα social media, η  Άννα Μαρία Νάσια έρχεται να κατακτήσει νέες κορυφές, αποκαλύπτοντας άλλο ένα κομμάτι της πολυσχιδούς προσωπικότητάς της που δεν αρκείται στη λάμψη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Η πασίγνωστη επιχειρηματίας που μετρά περισσότερους από 300.000 followers στο Tik Tok, με το νέο εγχείρημά της είναι έτοιμη να κατακτήσει απάτητες κορυφές.

Η Άννα Μαρία Νάσια δημιούργησε έναν υπέροχο χώρο ομορφιάς, χαλάρωσης και ευεξίας, το Make Over by Anna Maria Nasia, στην Θεσσαλονίκη.

Το νέο δημιούργημά της, το Make Over, που βρίσκεται στην 28ης Οκτωβρίου 25, στον Εύοσμο, προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών που συμβάλλουν στην ανανέωση και την ευεξία του σώματος. Από πρόσωπο, μακιγιάζ και κομμώσεις έως μασάζ, αισθητική και πεντικιούρ, το Make Over προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και προϊόντα ποιότητας εξασφαλίζουν αποτελέσματα που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στην εμφάνισή σας. Το Make Over είναι ο χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό ραντεβού, να αναζωογονήσετε το πνεύμα σας και να επιτύχετε μία λαμπερή, υγιής και φρέσκια ​​εμφάνιση.


«Οι θεραπείες μαλλιών μας είναι σίγουρο πως θα αναζωογονήσουν και θα αναπληρώνουν τα μαλλιά σας από τη ρίζα έως τις άκρες, αφήνοντάς μεταξένια και πολύ απαλά.

Οι έμπειροι ειδικοί μας θα αξιολογήσουν τις μοναδικές ανάγκες των μαλλιών σας και θα σας προτείνουν την τέλεια θεραπεία για να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες σας, είτε πρόκειται για ξηρότητα, φθορά ή φριζάρισμα» αναφέρεται στην ιστοσελίδα στο facebook και η περιποίηση απογειώνεται.

 

 

Ωράριο λειτουργίας

ΔΕΥ – ΣΑΒ: 09:00-21:00

ΚΥΡ: ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Τηλ.: 231 077 6902

e-mail: info@make-over.gr

 

Instagram: makeover_by_annamarianasia

Facebook: www.facebook.com/makeovergr

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *