Η συγκλονιστική και σοκαριστική εξομολόγηση της ηθοποιού Christina Applegate για την μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας: «Δεν απολαμβάνω τη ζωή, δε μου αρέσει να ζω»

Η ηθοποιός Christina Applegate συγκλόνισε μιλώντας για την μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας. Η Κριστίνα Απλγκέιτ που έγινε διάσημη μέσα από την μυθική σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά είπε ότι πάσχει από «πραγματική κατάθλιψη» λόγω της σκλήρυνσης κατά πλάκας και αυτό της έχει αφήσει λίγη θέληση να ζήσει.


«Βρίσκομαι σε κατάθλιψη αυτή τη στιγμή, κάτι που δεν νομίζω ότι έχω νιώσει εδώ και χρόνια», δήλωσε η 52χρονη πρωταγωνίστρια του «Dead to Me», Κριστίνα Απλγκέιτ στο επεισόδιο της Τρίτης (04.06.2024) του podcast «MeSsy» της ίδιας και της ηθοποιού Jamie-Lynn Sigler, η οποία πάσχει κι εκείνη από σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Σαν μια πραγματική, f-k-it-all κατάθλιψη, όπου με τρομάζει και εμένα λίγο, γιατί μοιάζει πραγματικά μοιρολατρική. Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι αυτή τη στιγμή που δεν έχω νιώσει [εδώ και], δεν ξέρω καν πόσο καιρό, πιθανώς 20 και κάτι χρόνια.

Παρόλο που το podcast μόλις κυκλοφόρησε, στην πραγματικότητα ηχογραφήθηκε μετά την αιφνιδιαστική εμφάνιση της Applegate στα βραβεία Emmy 2024, τον περασμένο Ιανουάριο όπου χειροκροτήθηκε έντονα. Παρά την αναγνώριση, περιέγραψε το γεγονός ως «την πιο δύσκολη μέρα» της ζωής της και πέρασε τις επόμενες δύο ημέρες στο κρεβάτι.

«Αυτό είναι αλήθεια … Δεν απολαμβάνω τη ζωή», είπε με ειλικρίνεια. «Δεν την απολαμβάνω. Δεν απολαμβάνω πια τα πράγματα».


Η Sigler, η οποία παλεύει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας για περισσότερα από 20 χρόνια, αναγνώρισε τις δυσκολίες του να ζεις σε ένα «ανάπηρο σώμα», αλλά αρνήθηκε να αφήσει την ηθοποιό του «Sweetest Thing» να εγκαταλείψει τον αγώνα της.


«Μόλις βρεθούμε σε αυτό το σημείο όπου αποδεχόμαστε ότι έτσι θα είναι, ίσως για πάντα… [η αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας] δεν είναι αρκετός λόγος για να σταματήσεις να ζεις, επειδή κάθομαι εδώ απέναντί σου και εξακολουθείς να με κάνεις να γελάω όπως κανένας άλλος», είπε ο 43χρονη πρωταγωνίστρια των «Sopranos».

Η Applegate παραδέχτηκε ότι «φοβόταν τόσο πολύ» να επιστρέψει στην ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψή της, επειδή δεν ήθελε να αφήσει τα συναισθήματά της να ξεσπάσουν.

«Φοβάμαι τόσο πολύ μήπως ανοίξουν αυτές οι πύλες και δεν μπορέσω να σταματήσω», είπε πριν τελειώσει το επεισόδιο υποσχόμενη ότι θα έρθει ξανά σε επαφή με τον ψυχολόγο της.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *