Volkswagen: Στις 26 Ιουνίου τα αποκαλυπτήρια του νέου ανανεωμένου VW Golf R

Στις 26 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα και επίσημα το νέο ανανεωμένο VW Golf R της Volkswagen.


Το Volkswagen Golf R, το οποίο θα εξοπλίζεται από νέες ελαφριές ζάντες 19 ιντσών, που αναπτύχθηκαν ειδικά από το τμήμα R της VW.

Το φρεσκαρισμένο Golf R θα αποκαλυφθεί σε δυο τύπους. Σε hatchback αλλά και Variant (βάγκον), με την ισχύ του να ορίζεται κατά πάσα πιθανότητα στους 333 ίππους.

Η Volkswagen είχε δώσει στη δημοσιότητα μόνο κάποιες teaser εικόνες, αλλά ανακοίνωσε πως η παρουσίαση του ανανεωμένου Golf R θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Μάλιστα, αποκάλυψε πως το νέο Golf R θα έχει νέες ζάντες 19 ιντσών Warmenau, σε μαύρο ή σκούρο γκρι φινίρισμα. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι το βάρος της, καθώς η VW υπογραμμίζει πως μειώθηκε κατά 20% και πλέον κάθε ζάντα Warmenau ζυγίσει μόλις 8 κιλά.

Δίλιτρο μοτέρ με 33 ίππους

Το ανανεωμένο Golf R θα διαθέτει αναβαθμισμένο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων, ο οποίος θα είναι ρυθμισμένος να προσφέρει ισχύ 333 ίππων και 420 Nm ροπής. Αναφορικά με την επίδοση του ανανεωμένου Golf R στο 0-100 χλμ./ώρα, τα ξένα Μέσα αναφέρουν πως θα γίνεται σε 4,6 δευτερόλεπτα ή 4,6 δευτερόλεπτα με το προαιρετικό πακέτο Performance.


Η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα και θα αυξάνεται στα 268 χλμ./ώρα με το πακέτο Performance.


Εξωτερικά, ο τροποποιημένος μπροστινός προφυλακτήρας αναμένεται να έχει έναν αισθητήρα ραντάρ τοποθετημένο στο κέντρο που δεν θα βρείτε στο απερχόμενο μοντέλο. Το εσωτερικό θα διαθέτει οθόνη αφής 12,9 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *