Volkswagen: Μυθική προσφορά – Κατεβάζει κάτω από τις 20.000 ευρώ το κόστος αγοράς για την απόκτηση δυο εμβληματικών μοντέλων της – Ποιά είναι αυτά


Εδώ είναι που λένε το αφεντικό τρελάθηκε και πουλάει τσάμπα. Η Volkswagen αποφάσισε να κάνει μια μυθική προσφορά και έτσι κατεβάζει κάτω από τις 20.000 ευρώ το κόστος αγοράς για την απόκτηση δυο εμβληματικών μοντέλων της.


Η επίσημη εισαγωγική εταιρεία των Volkswagen στη χώρα μας με το λανσάρισμα των εκδόσεων Essential για τα μοντέλα Taigo, T-Cross, T-Roc, Golf και Tiguan μειώνει αισθητά τις τιμές των προαναφερθέντων μοντέλων, με σκοπό να γίνουν τα μοντέλα πιο ελκυστικά στο ευρύ κοινό, κατακτώντας έτσι μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Όλα τα μοντέλα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως σίγουρα ξεχωρίζουν τα Taigo, T-Cross, μιας και πλέον οι τιμές τους στις νέες βασικές εκδόσεις εκκινούν από τις 19.500€ και 19.950€ αντίστοιχα.

Εξοπλιστικά οι εκδόσεις διαθέτουν τα πάντα. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το Volkswagen Taigo 1.0 TSI 95PS Essential φέρει στον στάνταρ εξοπλισμό του μεταξύ των κυριότερων:

Ατσάλινες ζάντες 6J x 16


Προβολείς LED εμπρός για μεσαία και μεγάλη σκάλα με φώτα ημέρας LED

Digital Cockpit – Ψηφιακός πίνακας οργάνων με επιλογές διαμόρφωσης

Κλιματισμός Climatic

Σύστημα Infotainment Composition

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες

Πίσω αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης με ηχητική προειδοποίηση

Lane Assist (Ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας)

Front Assist (Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (Σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης)

4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Πέραν τούτων, νέες ακόμα πλουσιότερες εκδόσεις R-Line More προστίθενται στη φαρέτρα των T-Cross, T-Roc, Golf και Tiguan διατηρώντας παράλληλα τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα για τα μέτρα του εξοπλισμού που προστέθηκε.

Το επίσημο ντεμπούτο τους κάνουν επί ελληνικού εδάφους και τα πολυαναμενόμενα Golf R και Golf R Black Edition των 333 ίππων σε τιμές που αναστατώνουν τον ανταγωνισμό. Έτσι για το ισχυρότερο Volkswagen Golf (ευρείας παραγωγής) που έχει παραχθεί ποτέ το κόστος ανέρχεται στις 66.500€, ενώ για την πιο “άγρια” έκδοση με τις μαύρες λεπτομέρειες η τιμή έχει οριστεί στις 69.900€.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *