Volkswagen: Αποκαλυπτήρια για το VW ID.7 GTX σεντάν με 340 άλογα


H Volkswagen έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης σεντάν του ηλεκτρικού ID.7 GTX.


Το VW ID.7 GTX ήρθε να προστεθεί στην γκάμα της δίπλα στο Tourer. Πηγή ισχύος και του ID.7 GTX σεντάν είναι  μια μπαταρία χωρητικότητας 86 kWh η οποία συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ (έναν σε κάθε άξονα) με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει 340 άλογα.

Η VW λέει ότι το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε λιγότερο από 6,0 δευτερόλεπτα. Σε ότι αφορά τη φόρτιση της μπαταρίας, η γερμανική μάρκα υποστηρίζει ότι μπορεί να φορτίσει έως 200 kW, επιτρέποντάς της να φτάσει από το 10% στο 80% της χωρητικότητάς της σε 26 λεπτά.

Εξωτερικά, το νέο Volkswagen ID.7 GTX φέρει τα γνωστά χαρακτηριστικά που «κουβαλούν» μαζί τους όλα τα GTX μοντέλα. Ως εκ τούτου ξεχωρίζει από τους ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες, τις πολλές μαύρες λεπτομέρειες και τις ζάντες ειδικής σχεδίασης 20 και 21 ιντσών (προαιρετικές οι δεύτερες).

Στο εσωτερικό, υπάρχουν παντού κόκκινες λεπτομέρειες αλλά και εμβλήματα GTX στα καθίσματα και το τιμόνι. Παρών είναι επίσης και η οθόνη αφής 15 ιντσών για το infotainment όπως και το head-up display. Να σημειωθεί ότι πολλές είναι οι επιλογές εξατομίκευσης, όπως η προσθήκη ηχοσυστήματος Harman Kardon.


Οι τιμές

Όπως αναφέρει η Volkswagen, οι παραγγελίες του νέου ID.7 GTX σεντάν στην αγορά της Γερμανίας θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου με κόστος απόκτησης από  63.155 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για το βάγκον ID.7 GTX  Tourer με το κόστος του να ορίζεται από 63.955 ευρώ. Στο άμεσο μέλλον τα δύο μοντέλα θα λανσαριστούν και στις άλλες αγορές της Ευρώπης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *