Θα κάνει ντεμπούτο στο αμέσως επόμενο διάστημα το νέο Inster το φθηνότερο ηλεκτρικό της Hyundai – Οι πρώτες teaser εικόνες

Η Hyundai αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα το νέο  της μοντέλο, το Inster αναμένεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.


Πρόκειται για το καινούργιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της κορεατικής μάρκας, το οποίο βασίζεται στο Casper και αναμένεται να πωληθεί σε διάφορες αγορές του κόσμου. Την ώρα που η Hyundai δημοσιεύει τις πρώτες teaser εικόνες από το Inster, τα σενάρια αναφέρουν ότι η τιμή του θα είναι κάτω από τις 20.000 ευρώ.

Το Hyundai Inster θα αποκαλυφθεί στη Διεθνή Έκθεση Κινητικότητας της Κορέας στο Busan στα τέλη Ιουνίου. Το νέο μοντέλο βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο Casper, τόσο ώστε στην αγορά της Κορέας να ονομάζεται ως Casper Electric, αλλά στις άλλες αγορές που θα πωληθεί να έχει την ονομασία Inster.

Η Hyundai αναφέρει πως το νέο ηλεκτρικό μοντέλο: «θα θέσει νέα πρότυπα όσον αφορά την αυτονομία, την τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, επαναπροσδιορίζοντας τι μπορούν να περιμένουν οι αγοραστές από ένα όχημα αυτής της κατηγορίας».

Από τη στιγμή που το μίνι ηλεκτρικό βασίζεται στο Casper, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μοιράζεται μεγάλο μέρος της συνολικής του εμφάνισης με το κορεατικό SUVάκι. Μπροστά φέρει κυκλικά φώτα ημέρας LED, ενώ παρατηρούμε πως τα φωτιστικά σώματα μπροστά αλλά κυρίως πίσω έχουν pixel εμφάνιση. Από τις πρώτες teaser εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται η  θύρα φόρτισης του Inster μπροστά και τοι ζάντες τεσσάρων ακτινών σε σχήμα σταυρού. Επίσης το Inster εξοπλίζεται και με ράγες οροφής.


Η Hyundai δεν κυκλοφόρησε καμία εικόνα από το εσωτερικό του Inster, αλλά και εκεί τα κοινά χαρακτηριστικά με το Casper θα είναι πολλά.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *