Στην Ελλάδα το Tesla Model 3 Long Range με πίσω κίνηση – Η τιμή του


Η Tesla ενισχύει την γκάμα του Model 3 στην ελληνική αγορά με το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση.


Το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση είναι το πιο αποδοτικό όχημα της Tesla που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, υποσχόμενο αυτονομία 702 χλμ. (WLTP) και κατανάλωση 12,5 kWh/100 χλμ.

Η Tesla αναφέρει πως το Model 3 Long Range με πίσω κίνηση περιλαμβάνει όλες τις βελτιώσεις που έγιναν στην γκάμα του Model 3 πέρυσι.

Εξωτερικά, το μπροστινό μέρος είναι πιο έντονο σε σχεδίαση από πριν με καθαρότερες γραμμές, επανασχεδιασμένο περίβλημα προβολέων και νέα φώτα ημέρας LED. Η σιλουέτα παραμένει πανομοιότυπη με το προ ανανέωσης μοντέλο, ενώ το πίσω άκρο διαθέτει ευδιάκριτα φώτα σχήματος C.

Η καμπίνα είναι πιο ήσυχη χάρη και στην αύξηση της ηχομόνωσης, όπως ισχυρίζεται η Tesla. Η κεντρική οθόνη 15,4 ιντσών παραμένει ως έχει, ενώ μία οθόνη 8 ιντσών στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, η οποία παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύστημα ελέγχου κλιματισμού, καθώς και ψυχαγωγία για τους επιβάτες στα πίσω καθίσματα. Από κει και πέρα, μέρος του εξοπλισμού είναι ένα ηχοσύστημα με 9 ηχεία ένα subwoofer κι έναν ενισχυτή, με εγγενή υποστήριξη για υπηρεσίες streaming όπως το Spotify, το Apple Music, το YouTube Music και άλλες.


Το κόστος απόκτησης του Model 3 Long Range με πίσω κίνηση στην Ελλάδα ορίζεται από τις 44.990 ευρώ, τιμή στην οποία δεν περιλαμβάνεται η κρατική επιδότηση των 9.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Με το όφελος της κρατικής επιδότησης, η τιμή του ξεκινά από 35.990 ευρώ, ενώ αν συνδυαστεί με απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου το κόστος κατεβαίνει 2.000 ευρώ χαμηλότερα, ήτοι στις 33.990 ευρώ.

Η Tesla ανέφερε πως οι παραδόσεις του Model 3 Long Range με πίσω κίνηση στους πελάτες θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη τον Νοέμβριο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *