Nissan: Σενάρια αναφέρουν ότι σκέφτεται να ρίξει και στην αγορά της Ευρώπης το Kicks


Η Nissan δείχνει να κάνει σκέψεις για να φέρει και στην ευρωπαϊκή αγορά το επιτυχημένο μοντέλο της, Kicks.


Η Nissan φέρεται να εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσει άλλο ένα υπερυψωμένο μοντέλο, μεταξύ των κατηγοριών B-SUV (Juke) και C-SUV (Qashqai).

Η δεύτερη γενιά του Nissan Kicks έκανε την πρεμιέρα της πριν από λίγους μήνες, στη Βόρεια Αμερική. Εκεί το ιαπωνικό SUV είναι αρκετά δημοφιλές και επιτυχημένο, και η νέα γενιά έφερε τον ευρύτατο -εξωτερικό και εσωτερικό- ανασχεδιασμό του, μαζί με τον εμπλουτισμό του με νέες τεχνολογίες.

Τις φήμες τροφοδότησε μια πρόσφατη εμφάνιση ενός πρωτοτύπου της νέας γενιάς του Kicks στη νότια Ευρώπη, κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης σε δημόσιους δρόμους. Τι δοκίμαζε η εταιρεία στις δοκιμές; Μια νέα μηχανική παραλλαγή. Μια παραλλαγή που θα το έκανε ταιριαστό στα ευρωπαϊκά δεδομένα του εξηλεκτρισμού, όπως την τοποθέτηση στο Kicks του υβριδικού συστήματος e-Power, που γνωρίζουμε από το Qashqai και το Nissan X-Trail.

Στην Αμερική το νέο Kicks ξεκίνησε την εμπορική του πορεία με έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων, που φτάνει τους 143 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί είτε με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς είτε με σύστημα τετρακίνησης – πάντα με αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Με την υβριδική παραλλαγή ανοίγει η πόρτα για την πιθανή άφιξή του στην Ευρώπη.


Αν τελικά φτάσει στην Ευρώπη, κάτι που φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, το νέο Kicks θα παίξει το ρόλο του «μεγάλου αδελφού» του Juke, του εκπροσώπου της Nissan στην τόσο δημοφιλή κατηγορία των B-SUV.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *