Ήρθαν στο φως οι πρώτες καμουφλαρισμένες εικόνες από τα νέα ηλεκτρικά βαν της Mercedes 


Η Mercedes έβγαλε στο φως τις πρώτες καμουφλαρισμένες εικόνες από τη νέα γενιά των ηλεκτρικών βαν που ετοιμάζει.


Τα νέα βαν της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα βασίζονται στη νέα πλατφόρμα Mercedes-Benz Van Electric Architecture (VAN.EA).

Στο πρόσφατο παρελθόν κυκλοφόρησαν εικόνες από καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της V-Class, αλλά οι τελευταίες εικόνες αποκαλύπτουν πρωτότυπα που είναι πιο κοντά στην παραγωγή και διαθέτουν νέο αμάξωμα. Τα οχήματα φαίνεται πως έχουν νέους προβολείς και χωνευτές λαβές των θυρών. Η σχεδίαση στη γραμμή της οροφής έχει και αυτή αναθεωρηθεί, κάτι που ξεκινάει από το παρμπρίζ, το οποίο φαίνεται να είναι πιο κάθετα τοποθετημένο. Οι καθρέπτες έχουν τη βάση τους στις πόρτες, ενώ νέα σχεδίαση έχει και η πίσω πόρτα.

Η Mercedes δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες, επιβεβαίωσε όμως πως όλα τα νέα μεσαία και μεγάλα βαν από το 2026 θα χρησιμοποιούν την αρχιτεκτονική VAN.EA. Ένας από τους τομείς που θα βοηθήσει η νέα πλατφόρμα θα είναι στη διαφοροποίηση μεταξύ των ιδιωτικών επιβατικών βαν, αλλά και των βαν που θα χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση.

Στοιχεία που να αφορούν τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης δεν υπάρχουν επί του παρόντος, αλλά ούτε και η Mercedes αναφέρθηκε σε αυτά. Η φίρμα γνωστοποίησε πως τα βαν θα προσφέρουν κίνηση στους εμπρός και όλους τους τροχούς. Θα έχουν επίσης τεχνολογία 800V, φορτιστή AC 22 kW και την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της μάρκας.


Δείτε τις εικόνες

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *