Ferrari: Στο τέλος του 2025 βγαίνει το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας με μυθική τιμή που θα φτάνει μίνιμουμ τις 500.000 ευρώ

Η Ferrari αποφάσισε να κάνει στροφή και στα ηλέκτρικά αυτοκίνητα και δη τα ηλεκτρικά supercars και στο τέλος του 2025 θα βγει το πρώτο και φυσικά πανάκριβο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας.


H Ferrari δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες για το νέο της ηλεκτρικό supercar, ούτε φυσικά για την τιμή του.

Το Reuters όμως, αποκάλυψε ότι το κόστος απόκτησης θα είναι μίνιμουμ στις 500.000 ευρώ. Επικαλούμενο μία αξιόπιστη πηγή κοντά στην εταιρεία, το διεθνές Μέσο αναφέρει πως η ιταλική μάρκα ετοιμάζει και δεύτερο ηλεκτρικό, ωστόσο βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης.

Η φημολογούμενη τιμή των 500.000 ευρώ θα τοποθετούσε την ηλεκτρική Ferrari πάνω από την plug-in υβριδική SF90 Stradale όσον αφορά το κόστος και σημαντικά υψηλότερη από τα περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα επιδόσεων στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση, η Ferrari παρουσιάζεται σίγουρη πως το δικό της ηλεκτρικό θα προσελκύσει πολλούς πλούσιους αγοραστές, που θα θελήσουν να αποκτήσουν τη νέα Ιταλίδα καλλονή.

Το όνομα της πρώτης ηλεκτρικής Ferrari δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ωστόσο λέγεται πως θα κατασκευαστεί σε ένα νέο εργοστάσιο στο Μαρανέλο, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να εγκαινιαστεί άμεσα.


Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως το εργοστάσιο θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες. Η νέα γραμμή παραγωγής θα επιτρέψει στη Ferrari να κατασκευάζει μοντέλα βενζινοκίνητα, υβριδικά και ηλεκτρικά, αυξάνοντας την παραγωγική της ικανότητα σε 20.000 μονάδες ετησίως.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *