Dacia Jogger 1.0 TCe LPG: Υψηλή αυτονομία και χώρους για επτά!


Μια πρόταση για ταξίδια με μεγάλες παρέες αποτελεί το επταθέσιο Dacia Jogger LPG.


Στις 3 σειρές των καθισμάτων του, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 7 άτομα ενώ το μηχανικό σύνολο συνδυάζει διπλό καύσιμο, βενζίνη και υγραέριο προσφέροντας αυτονομία που φτάνει τα 900 χλμ. καθώς το αυτοκίνητο φέρει ρεζερβουάρ βενζίνης χωρητικότητας 50 λίτρων και η δεξαμενή υγραερίου κίνησης 40 λίτρων.

Για την είσοδο στην τρίτη σειρά των καθισμάτων, η πρόσβαση είναι εύκολη με τα καθίσματα της δεύτερης σειράς να αναδιπλώνονται με μια κίνηση.

Δεν προορίζονται αποκλειστικά για παιδιά, καθώς και δύο ενήλικες θα βολευτούν.

Ο χώρος των αποσκευών (μεγάλο άνοιγμα της πόρτας) με ανεπτυγμένες και τις τρεις σειρές των καθισμάτων προσφέρει 160 λίτρα, ενώ αυξάνεται στα 565 με αναδιπλωμένη τη τρίτη σειρά και 1.807 με αναδιπλωμένη και τη δεύτερη σειρά.


Η κεντρική οθόνη 8 ιντσών έχει εύκολο μενού, ενώ στον πίνακα οργάνων υπάρχει ενσωματωμένη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, από αυτονομία, έως κατανάλωση.

Το μοτέρ είναι 3κύλινδρο, ενός λίτρου, turbo, απόδοσης 100 ίππων, που συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

Όταν κινείται με βενζίνη παράγει 91 ίππους και 170 Nm ροπής, ενώ με υγραέριο κίνησης αποδίδει 100 ίππους και 170 Nm ροπής.

Αριστερά και χαμηλά στο ταμπλό υπάρχουν δύο διακόπτες που από εκεί ρυθμίζει ο οδηγός πότε κινείται με υγραέριο και πότε με βενζίνη.

Όταν τελειώσει το ένα καύσιμο και συνεχίζει την πορεία του με το άλλο, η αλλαγή αυτή δεν είναι αντιληπτή από τον οδηγό.

Για περισσότερη οικονομία υπάρχει και μπουτόν ECO.

Η τιμή για το 7θέσιο Duster ξεκινάει από 25.180 ευρώ και απευθύνεται σε πολυμελείς οικογένειες, ή σε όσους εκτός από τις θέσεις αναζητούν και χώρους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *